favoriten

Åre är ganska stort. Stort fjäll. Stora liftar. Stora backar. Men min och Marcus favoritbacke har alltid varit den på bilden nedan, skogis. Den ligger lite på sidan om allt det stora och fina, men den är grym i vilket fall som helst. Längtar till den!


på lördag!

Äääääääääntligen! På lördag blir det Åre, och åååh vad jag längtar! Det ska bli så himla müsigt.


öhöhöhö NOOO


(klicka på bilden!!!!!!)

HIHI, detta är något av det bästa som finns på Vänner. Chandler är så himla rolig. Jag brukar till och med gå runt och säga "MEERGE" och sen skratta åt mig själv. Så rolig är Chandler, att man skrattar bara man tänker på honom.

skämmas är fult

Jag gillar inte när folk skäms över andra människor. Jag tycker det låter så himla fult.

I detta fall gillar jag inte att folk skäms över hockeylaget i denna stad. Man kan tycka att det är tråkigt eller nåt , men man kan fan inte skämmas, det tycker jag är för mycket. Jag blir superirriterad när jag läser alla arga kommentarer på alla möjliga olika sidor där man kan kommentera detta.

Jag avslutar med det gamla klyschiga ordspråket som jag inte använder så ofta men som passar nu:
GÖR DET BÄTTRE SJÄLV VA


I know how I feel about you now

HEJJJJ
Superskönt med helg. Känns lite drygt då att jag måste sitta med mungaförkortningarna som ska vara inne på måndag. Kanske 20 kvar att göra. Lika bra att göra dom bara. jobbigt jobbigt jobbigt

Sen ska jag spela Laserdoooooooooome. Superkul. Tror jag.

Nu ska jag ta reda på vad OECD är. Känns så himla spännande, jag nästan spricker.

vad jobbigt det känns att gå till skolan


livet förändras var jag än går

Det kommer kanske inte alltid vara vi två.
Men jag går inte isär när jag går med dig.

hejhopp

HEJHEJ. Idag möttes jag av en lapp på kylskåpet när jag kom hem. Den var rolig, den fick mig att skratta, men tro för en sekund inte att jag plockade bort från diskbänken. Så lågt sjunker jag inte.


HÅKAN HÅKAN HÅKAN

Ikväll smäller det, och jag längtar!


förlåt någon

Det här var bra! Det var fint. 

Nu ska jag till skolish, adjö.


en djungel av läppstift eller va

ja, rubriken är vad jag undrar om namnet på programet. jag menar, det ligger ingen logistik i det. fast det gör det väl inte i nåt antar jag.


vi er roliga vi

Idag stod jag och Maccan i köket och dansade. Vi härmade lite olika artister. Typ Amanda Jensen, Sebastian (han från Idol) och Adam Tensta. Sen tävlade vi till datorn. Nu ska vi tävla i röj på två olika datorer.


dagens lista

Idag är jag ledig. Det betyder att jag måste göra massa saker som liksom hänger över mig som en jävla... ryggsäck. Eller nåt. En tung ryggsäck. Så här är dagens to do-lista, i viktighetsordning.

1. Skriva utvärdering till Kondition och styrka A
2. Träna
3. Läsa minst 20 sidor i engelskaboken
4. Göra lite The trip
5. Se på One Tree hill


nåt nytt

Hello cucumbers. Check this out!
http://snabbgurka.blogg.se/


en skör tråd mellan perfekt och katastrof

Tänkt att det kan vara en sån liiiten liiiiten gräns mellan om dagen börjar perfekt eller i en katastrof. För att alla ska förstå kommer jag nu visa med en bild hur jag menar.


Här ser ni. Strecket i mitten är tidpunkten då bussen lämnar hållplatsen. Ju närmare man är strecket på vänster sida desto bättre. Om man kommer till hållplatsen precis när bussen också kommer, då känner man sig verkligen som en vinnare, och alla som har stått och väntat på bussen är loosers. MEN, hamnar man allt för mycket till vänster om strecket, dvs. att man får vänta allt för länge på bussen, då blir man ju själv till en looser. Hamnar man bara lite lite lite till höger om strecket är man också en looser.

Något att tänka på, mina vänner! För att få dagen att börja perfekt måste man utmana ödet lite.

min klass

Jag gillar min klass! Jag sitter här och läser inlägg på vår än så länge hemliga blogg och skrattar så jag dör. Alla är så himla roliga. Ni förtjänar en bild. (Den enda bilden som jag har på något som liknar IC2)

Kanske ska tillägga då att detta inte är hela min klass och inte hela bloggteamet heller. Men mer om det sen.



GOOODNATT
BON NUIT
GOOD NIGHT


facebook hatar mig

När jag kom hem möttes jag av att min inkorg på hotmail visade 29 olästa mail. Bajs, tänkte jag, nu är det den där facebooken som spammar mig.

Och mycket riktgit. Det var det. För att nån har kommenterat min status 29 gånger. Jag blev först ganska less. Men sen skrattade jag lite för att jag har så roliga klasskompisar.


Ungefär såhär ser det ut när Facebook spammar mig.



GODNATT!

ihhhh arghhh fffff



vad är det för fel på detta? varför måste detta komma upp när man för en gångs skull ska kommentera ett blogginlägg? varför måste det vara äckelstreck över bokstäverna så man inte ens ser vad det står? AHHARSD.

dubbelrum = ett rum!?!?

Hahahah. Jag älskar Katrin Schulman. Eller vad hon nu heter. Zytom-nånting. Jag skrattar alltid åt henne. Idag la hon upp den här videon, hur kul var inte det? Ni måste titta på den!

heartache

Jag blir ledsen när jag ser att andra är ledsna.
Jag hoppas det ordnar sig.


under ytan

I veckorevyn har jag läst massa fjant om "hur man ser att en kändis just fått manikyr" och "hur man ser att en kändis är kär". Men jag har något mycket bättre för er, gott folk. Hur man ser att en bror är elak mot sin syster. Jag har en perfekt bild för detta.



Brodern ser på bilden väldigt oskyldig ut med sina stora bruna ögon och sitt leende. Men låt er inte luras av detta leende. För i verkligheten har han nypit tag i sin systers mage för att hon ska få känna smärta. Det gör hon också, för han nyper väldigt hårt. Systern försöker dock hålla masken och inte börja skrika/slåss/sparkas, eftersom modern bakom kameran vill få till ett nyårskort som ser vettigt ut.

Dock hämnas systern på brodern genom att med sin fria hand köra in sina naglar i broderns fingrar.

Tänk att en bild kan säga så mycket.

jag är rädd

Jag blir nästan lite rädd för hur mycket grejer man måste spruta in i kroppen innan man måste åka på en tre månader lång resa mellan Kairo och Kapstaden. Och hur mycket man redan har sprutat in i sig utan att man har tänkt på det. Först har vi tydligen barnvaccinationsprogrammet, där ingår det typ 8 olika grejer. När man var superliten alltså. Sen har jag ju tydliga minnen från nån spruta på mellanstadiet, högstadiet, och gymnasiet. Och ändå måste man kanske ta 10 stycken till om man ska åka på en sån här resa.

Jag har blivit rädd för vaccinationer, för det har blivit så himla mycket reklam om det. Och så himla mycket prat. Jag blir rädd när kloka vuxna tvivlar på mediciner och sånt. Mest rädd är jag för vaccinet Gardacil. Det kan jag drömma mardrömmar om.

Fast jag är ändå glad att vaccin finns. Jag vill inte få tex. Meningokockmeningit - en mycket allvarlig bakterieinfektion som ger hjärnhinneinflammation. Och jag vill inte ha nån gul feber. Och inte rabies.

happy sunday
/malin

RSS 2.0