proud to call you brother

Hej! Måste berätta om en rolig sak som min bror berättade. Han bodde på scandic i sundsvall i helgen när hans lag hade hockeycup. Han kunde stolt berätta när vi åkte hem att han hade tömt fyra (!) rums shampooflaskor i sin egen flaska eftersom han hade slut. Han avslutade med kommentaren: "you have to know what the hotel owes you!"

Precis som i vänner när Ross och Chandler är på ett romantiskt värdshus i vermont! Bra att han har hittat sina idoler!

ross är så clockclean!
ross is so clockclean

Åh, jag hittade citaten ur serien. Här kommer dom. Jag skrattar bara jag läser, för jag ser det framför mig. Det är SÅÅÅÅ KUUUUL

Chandler: I also got these great salt and pepper shakers from the restaurant.
Ross: Dude, that's not cool.
Chandler: Dude, none of this is cool.
Ross: No, Chandler, you have to find the line between stealing and taking what the hotel owes you. Um, for example, hair dryer, no, no, no. Shampoos and conditioners, ah, yes, yes, yes. Now, the salt shaker is off limits, but the salt.... [pouring it into his hand] ...I wish I'd thought this through.


före & efter



10 års mellanrum.
Jag älskar sånt här, när man får se bilder på samma sak från olika tidpunkter.

one day to go!


mina älsklingar vann!



Larz Kristerz vann dansbandskampen, vad mer kan jag säga? självklart röstade jag på dom, dom har ju varit mina favoriter sen första gången jag såg dem vilket i och för sig var några sekunder innan jag tog upp mobilen och röstade på dem. men vad kan jag säga, deras vit-röda utsvängda byxor och håriga bröst gick rakt in i mitt hjärta!

pepparkakshuset är på g-g-g-g-g-g

tänkte bara varna alla - jag bygger mitt hus TONIGHT. ni kan ju ta en titt på era egna pepparkakshus och beundra dem nu medan ni har chansen, snart kommer ni titta på dem med hat och tänka: "om jag ändå hade gjort ett lika fint som malin gjorde".

jag dör jag dör jag dör

http://www.youtube.com/watch?v=M6MX1BpNUZM



vad betyder johan för dig?
alltså, han betyder allt, han betyder mer än någon annan! mer än min familj!

hjälp............

hahahah

har jag sagt att min bror brukar kalla mig "nötkreatur"? jag vet inte var han har fått det ifrån. men han säger iallafall typ: "men åh, himla nötkreatur", isätllet för "åh, himla pucko". och idag hände nåt riktigt kul.

jag: pucko.
marcus: nötkreatur
jag: SLUTA KALLA MIG DET!!!
marcus: NÖTKREATUR... ÄR... EN... KOMPLIMAAAANG!!!!! hur många gånger ska jag behöva säga det?

jag tänkte visa en bild på nötkreatur.



då ställer jag bara frågan, sen när blev nötkreatur en komplimang?

saturday



jag kan bara inte motstå denna bild!



och inte denna heller!

bajsbajs, mupp

här kommer en liten uppföljning på inlägget om dom där nedrans kontrakten.

alltså, jag fattar inte riktigt alltid vad jag tänker med när jag döper bilder som jag sparar. här under har vi ett urval av bilder i mina dokument och i denna blogg. varför skriver man alltid massa konstiga grejer när man ska döpa oviktiga bilder? jag vet inte! fast jag vet att det är roligt och att man skrattar jättemycket.

som nu till exempel skrattade jag väldigt mycket när jag döpte den här bilden. för eftersom den är väldigt oviktig fick den ett väldigt oseriöst namn. och om ni tittar på rubriken på inlägget kan ni förstå att jag tycker att det här är helt meningslöst.



bye.

cp-frys

när jag kom hem idag pep det. wtf tänkte jag, och följde ljudet med spänning i kroppen. ljudet ledde mig till frysen, som var öppen. vår high-tec frys piper alltså om något inte står rätt till! temperaturen i frysen var +6 grader. SHIT, tänkte jag, eftersom jag vet att det ska vara -18. så jag stängde självklart frysen. MEN CPFRYSEN PIPER FORTFARANDE, and it's driving me crazy. hur länge ska den hålla på? ingen vet, ingen vet........

ha-ha

okej att jag har dålig humor, men när jag såg detta i mina dokument började jag verkligen gapskratta och skrattar fortfarande. så hiiiiiiiiimla kul. det förgyllde min dag.


RSS 2.0