always think twice

himla bajskorv. det regnar ute idag. var är oddsen att det regnar idag när det var minus 10 igår?

så jag tänkte bjuda på en sommarbild för att pigga upp mig själv.


dricker du vad som helst nu?

ibland fattar jag bara inte hur folk kan förändras så mycket på så kort tid.


timrå - nordens raggarställe

nu svänger vi precis in i timrå och ska lämna av någon. och timrå är ju "känt" för att vara nordens mittpunkt. more like nordens raggarställe skulle jag säga! vi åt pizza här i somras och det var ju raggare och raggarbilar all over the place.  så det är väl tipset till alla som vill bli lite mer raggish, åk till timrå!

    
 
                PLUS

   
 
                                  =
                            SAAANT!

världens bästa uppfinning

bonjouuuur. jag sitter på en buss somewhere between stockholm och uppsala nu. jag blev överlycklig när det fanns trådlöst nätverk, det måste vara världens bästa uppfinning. det är bara gamla tanter och gubbar på bussen nästan, som pratar gamla minnen, pratar om vem som åkte ur stjärnor på is igår och pratar om att se möjligheterna i livet istället för hindren. ja, jag är världens största tjuvlyssnare, jag älskar det.

xoxo /gossipgirl



HAHAH.


hejdå.


wednesday

det är ganska kul hur man liksom byter sidor som man är inne på på internet. liksom, för några år sen, i början på högstadiet, då var det ju lunar. luuuunar, lunar, lunar. sen i slutet på högstadiet blev det bilddagboken och det höll ju sig en bit in i gymnasiet, eller ja, det håller sig ju fortfarande.

men jag tycker bilddagboken är astråkig nu, ser ingen mening med det. nu läser jag bara massa bloggar och är inne på facebook och spelar spel. och spelar röj såklart.

det trodde jag aldrig i sjuan när jag satt och loggade in på min molly_15 på lunar 100 gånger per dag. då tänkte jag att röj var ett spel för pensionärer. tänk vad fel man kan ha!


tuesday



jag älskar tjuvlyssnat och tjuvtittat, jag kan sitta i timmar och asgarva. och när jag säger asgarva, då menar jag verkligen det också! inte nåt litet fniss då och då, utan, ja, asgarv.

varsågod, här får ni en rolig bild att asgarva åt.

whatever



dagens aktivitet! eller ja, kvällens aktivitet. dog ett tag men hål i väggen väckte mig. 


luckily, i'm over it


i couldn't care less

åh, jag känner mig så lättad. nu är jag klar med inlämningsuppgiften om kashmir, det känns skönt. efter att jag var klar tänkte jag rubriken på detta inlägg, om det jag hade skrivit alltså. men sen när jag läste igenom det kom jag på att jag liksom hade lärt mig det jag skrivit, att jag faktiskt brydde mig! att jag kanske till och med tyckte det var intressant men jättekomplicerat.

kan dock inte hjälpa att vara besviken på mig själv för jag använde times new roman som teckensnitt!!! gaahhh, men det var behövligt idag, men jag lovar och svär att jag aldrig mer ska använda det där fula teckensnittet. det är redan som en liten bit av min själ är bortriven i och med detta, så nu måste jag försöka laga mig själv. fix myself. fix me. ojopjoj, tuff uppgift.


äckliga roddmaskin

idag när jag skulle träna på kondition- och styrka-passet på skolan tänkte jag: jag kanske ska fara ut och ro lite på havet innan isen kommer? jag tog mitt pick och pack och drog ner till arenan där jag har min eka parkerad. när jag kom ner märkte jag till min förfärelse att ekan var hål på och att det hade kommit in vatten! jag blev så arg, dagens ungdom ska förstöra allt!


såhär såg det ut när jag kom ner till parkeringsplatsen


besviken som jag var fick jag då gå upp till skolans gym och köra roddmaskinen istället. det är inte alls samma känsla kan jag berätta, man får inte samma vindpust i håret.

eftersom jag mest är van att ro min eka med mina EGNA åror, tog mina händer mycket skit av att ro i roddmaskinen. nu är mina händer helt mörbultade trots att jag bara pallade ro i 10 minuter.


här är tvärt emot hur jag såg ut när jag rodde


det var min dag gott folk. happy hanukkah. /malin

(åh, tänk om nån läser det här nu och tror att jag är dum i huvet? jag skämtar såklart. men inte om den där äckliga roddmaskinen, det är sanning.)

apropå olycka

jag fick punka på mitt framdäck på cykeln idag! vad är oddsen? jag fick ju på bakdäcket förra veckan.


jag imorse innan jag skulle till skolan

lättlurad?

alltså, jag har inte förstått hur det funkar, men om man kan få grejer genom att bara typ besöka hemsidor och värva vänner är det ju assmart. nu är jag medlem i fyra såna sidor, lite skrämmande kanske men jag tycker det är kul.

www.gratismode.se/?c=1556 är iallafall mitt senaste fynd. värt ett försök en lördagkväll halv elva iallafall. bye!


allting blir alltid tvärt emot

idag skulle jag vaccinera mig på vårdcentralen. jag tycker alltid att det är asdrygt att gå på vårdcentral, sjukhus, tandläkare och allt bara för att man alltid får sitta och vänta, eftersom dom alltid är typ 15 minuter sena och det aldrig finns något vettigt att läsa. med vettigt menar jag typ hänt extra, se & hör, veckorevyn och sånt som egentligen är ganska ovettigt men blir vettigt inom väntrumsdörrarna.

men idag när jag kom dit såg jag något fantastikst. en sprillans ny veckorevyn låg på ett tomt bord. jag blev överlycklig! men min lycka förstördes av att jag inte ens han sätta mig innan jag skulle gå in! ÅH, varför skulle dom vara i tid just idag? nu fick jag ju inte läsa någon veckorevyn! gah!



FÖRRESTEN, så åkte ju lars ut idag på idol. och då har vi ett lite roligt citat som viccan sa typ 10 sekunder innan man fick veta vem som åkte.
- men åh, lars KAN inte åka ut, jag har röstat på honom fem gånger!!!


puss lars. snygg kille där bak förresten.


so long my friends.

ordspråk

jag fattar inte riktigt vad som hände med linnea och eveline när de kommenterade mitt förra inlägg.



(oj, texten blev lite liten, men skit samma.)

dom verkar ha blivit värsta poeterna. och det här var till och med före vi höll på med ordspråk på religionen.

greener on the other side

jag har två kuddar i sängen. jag vet inte varför, för jag använder bara en och den andra ligger bara i ett hörn. men igår tänkte jag: jag kanske ska ligga på den andra kudden?

så jag bytte ut kudden i hörnet mot den jag låg på. och fatta vilken skillnad! den som har leget i hörnet i typ en månad var världens skönaste kudde! den var liksom lagom fluffig och lagom kall. tänk att jag har gått miste om en sån bra kudde och att den har legat precis bredvid!


världens otursdag!

seriöst, idag har jag bara haft otur.  

  • först fick jag punka på cykeln. fan tänkte jag och gick till bussen.
  • kollade i VARJE tidningslåda vid bussarna men det fanns ingen metro var jag än letade och jag var supersugen på att läsa tidningen.
  • kom hem, kände på dörren. LÅST. kände i fickorna. INGEN NYCKEL.
  • hittade så småning om en extranyckel. gick in, slog på datorn. VIRUSVARNING!!!!! VA? PANIK?

nu ska jag gå och titta på vänner. jag slår vad om att det är nån repa på skivorna så att dvdn laggar ihop eller nåt.

laterrrrrrrr!


adjöööö

hahahah vad jag skrattade idag när en anonym kommenterade "skaffa ett liv malin.." klockan 13.33 på en lördag. undrar vem som behöver skaffa sig ett liv då liksom? hejdå!

today

idag är det träningsdag! nu ska jag ta min trehjuling till energihuset och köra core, som jag aldrig har kört förut. jag har inte så bra balans på en sån där boll så det kommer nog inte gå så superbra. sen ska jag till hörnsjön och springa. där behövs inte så mycket balans så jag tror det går bra.

¨

adios amigos.


RSS 2.0