funkar det?

Hej alla. Jag har en fråga. Tror ni det här gratismakeup, gratiskläder funkar? I brist på nåt att göra gick jag in och blev medlem. Man får 5 poäng för varje person man bjuder in som blir medlem, och man får 50 poäng när man blir medlem som en bonus. När man har 400 poäng får man 150 kronor i presentkort på H&M, JC eller Gina Tricot. Hur bra låter inte det om det funkar!??!?!?!?!?!?!? Ja, man kan ju pröva.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20666 

det är tufft att vara på topp

Hej. efter den här frågestunden har jag fått väldigt många persolinga frågor och det känns som jag inte längre kan leva ett normalt liv på grund av bloggen. det känns som att jag är för beroende av bloggen och glömmer mina vänner, min familj, skolan, ja, allt! därför har jag beslutat att ta en.............. BLOGGPAUS!!!! ja, cry me a river, jag vet att det kommer bli tufft. tillsvidare kan jag tipsa om några andra bra bloggar som ni kan läsa.

- blondinbella
- blondinbella
- blondinbella

ja, det är det enda jag har att tipsa om, cause she's my god.

hej så länge.


äntligen, det ni alla har väntat på...



fråga på! räknar med minst 5 frågor från jennifer.

trasiga skoooor

det här med serieblogg verkar väldigt poppis! fick över tusen kommentarer på förra inlägget, dock har jag gjort så att dom bara syns för mig. men cirka tusen på förra alltså. här kommer dagens serie.


välkommen!

hej! jag funderar på, att istället för att ha en modeblogg som den här bloggen har varit inriktad på tidigare (dagens outfit osv) så ska jag ha en serieblogg. här kommer dagens serie! varsågoda!


En späckad tisdag!

God kväll!

Imorgon ska jag medverka i föreläsningen Speech/drama. Roligt va? Min humorsida har inte riktigt kommit fram här men jag har en rätt sjuk humor, eller snarare killhumor så vi får se om den uppskattas senare. Men tilldess har jag mycket att göra idag;

08.10 Samhällskunskap och religion
11.30 Lunch med Eveline Gripenroth, grundare till bloggen elvines.blogg.se
12.30 Franska
13.30 Möte angående stickdinidiot.blogg.se


Jag hoppas att jag hinner blogga emellan, ha en trevlig dag!

(alltså, för er som inte fattar: http://www.blondinbella.se/2008/september/en-spackad-mandag.aspx)


sakta men säkert!



Ser ni, min blogg ökar i läsare sakta men säkert! Bilden blev lite liten, jag är inte så bra på det här med paint, men om ni inte ser så har jag haft 16 läsare en dag. Satsar på 20 i slutet av veckan. Ett högt mål säger vissa, men jag är redo att sätta höga mål nu. VAD HAR NI FÖR MÅL? KOMMENTERA GÄRNA OM ERA MÅL I LIVET!!!

RSS 2.0